top of page

Fullständiga tävlingsvillkor Migo  

Delta i tävlingen om en valfri glampingresa 

Tävlingen är aktiv under tre perioder:   

  • Från och med 3 oktober 2022 kl.12.00 till och med 7 november 2022 kl. 12.00.  

  • Från och med 2 januari 2023 kl. 12.00 till och med 29 januari 2023 kl. 12.00.  

  • Från och med 15 mars 2023 kl. 12.00 till och med 14 april 2023 kl. 12.00.  

 

Tävlingen arrangeras av Migo och är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook eller Instagram. Tävlingen är öppen för alla som är bosatta i Sverige och som är 18 år eller äldre i början av varje tävlingsperiod.  

För att delta i tävlingen måste du svara på tävlingsfrågorna, antingen i kommentarsfältet på Instagram, Facebook eller genom att fylla i formuläret. Migo förbehåller sig rätten att ta bort kommentarer som på något sätt bedöms vara etiskt eller moraliskt opassande. Du kan bara delta en gång per tävlingsperiod. Om du deltar mer än en gång är endast ditt första svar giltigt.  

Under varje tävlingsperiod utses ett första pris som vinner ett presentkort från Owayy på 5000 kr. Presentkortet kan användas till en eller flera övernattningar och destinationen är valfri, presentkortet ska användas inom 1 år. Ytterligare tre personer vinner merchandise från Migo, totalt 4 vinnare per tävlingsperiod. 

Tävlingsbidragen bedöms efter kreativitet och rätt svar på frågorna. Beslutet om vinnare kan inte överklagas.

Vinnaren kommer att utses omedelbart efter varje tävlingsperiod och kommer att meddelas direkt, via tävlingstråden eller via e-post, med information om hur han eller hon kan ta emot priset. Om vinnaren inte har svarat på kontakten inom tre arbetsdagar kommer priset att dras tillbaka och en ny vinnare kommer att hittas. Migo förbehåller sig rätten att publicera alla vinnare på Migos Facebook-sida och Instagram.  

Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten. 

 

Anställda vid Migo och Essencius eller deras anhöriga får inte delta i tävlingen. 

Migo förbehåller sig rätten att ändra tävlingsvillkoren och att avsluta tävlingen utan förvarning.

 

Migo kommer inte att sälja eller lämna ut din information till någon tredje part. Migo kommer endast att använda dina uppgifter för att kontakta dig om du vinner och kommer att göra sig av med uppgifterna när tävlingen är avslutad och vinnarna har kontaktats.   

bottom of page